Franchise recruitment

Zonder franchisenemers heeft u geen formule. Kwaliteit maar zeker ook het aantal geven de dragende structuur aan uw franchise organisatie. Steeds meer franchisegevers begrijpen dat hun kernactiviteit het ontwikkelen van de formule en het ondersteunen van franchisenemers is. Recruitment van nieuwe franchisenemers is een activiteit die daartoe niet behoort en is bovendien een vak apart. Uit onze jarenlange ervaring blijkt bovendien dat het binnenhalen van franchisenemers als een salespitch aangepakt moet worden en dat is precies wat wij doen. Onze aanpak is succesvol en steeds meer franchisegevers besteden recruitment van franchisenemers aan ons uit. U straks ook?

FranchiseLab realiseert voor u een gezonde groei door u in contact te brengen met kandidaat franchisenemers die naadloos bij uw formule passen. Samen met u stellen wij daartoe een nauwkeurig franchisenemer profiel op en zorgen er voor dat u uitsluitend kandidaten aan tafel krijgt waarvan wij in een persoonlijk gesprek hebben vastgesteld dat zij willen en kunnen ondernemen en werkelijk geschikt zijn. Onze franchise specialist richt voor u een verkooptrechter in met daarin alle stappen om van het franchisenemer profiel naar de getekende franchiseovereenkomst te komen. Per stap bepalen wij of deze door u of door FranchiseLab wordt uitgevoerd.

Naast een vergoeding op basis van succesfee kunt u bij FranchiseLab kiezen uit één van onze acquisitie paketten. Hiermee bent u verzekerd van een vast aantal uren dat wij voor u aan de slag gaan tegen een vast bedrag per maand. Heel overzichtelijk en prima budgetteerbaarFranchise advies

FranchiseLab begeleidt u in iedere groeifase van uw franchise organisatie....Lees verder »

Franchise legal

Met Franchise Legal profiteert u als franchisegever van een werkwijze...Lees verder »

Franchise recruitment

Zonder franchisenemers heeft u geen formule. Kwaliteit maar zeker ook...Lees verder »