Franchise is samenwerken, outsourcen en groeien

Franchise is een organisatievorm die ondernemers in staat stelt om samen te werken zonder hun zelfstandigheid te verliezen. Het zorgt er voor dat een franchisenemer zo veel mogelijk met zijn klanten bezig kan zijn doordat hij veel activiteiten uitbesteedt. Voor de franchisegever is het bovenal een manier om te groeien zonder daarbij onnodig te investeren in personeel. Om als formule op een gezonde manier te kunnen groeien is het essentieel dat een franchisenemer een goede winstgevende omzet kan genereren. In onze franchise praktijk zien we dat succesvolle franchise formules vijf kenmerken gemeenschappelijk hebben. Wij hebben deze de franchisemix genoemd en gebruiken deze als leidraad voor een succesvolle samenwerking met u.

Succesvolle formules hebben een sterkt merk, een onderscheidende propositie, effectieve communicatiekanalen, standaardiseren zo veel mogelijk en zijn concurrerend.

Wij zijn FranchiseLab, de specialist voor ondernemers uit de financiële en zakelijke dienstverlening die hun formule willen beginnen of verbeteren.

Onze missie: Waarde toevoegen aan de samenwerking tussen franchisegever, franchisenemers en haar klanten.

Franchise advies

FranchiseLab begeleidt u in iedere groeifase van uw franchise organisatie....Lees verder »

Franchise legal

Met Franchise Legal profiteert u als franchisegever van een werkwijze...Lees verder »

Franchise recruitment

Zonder franchisenemers heeft u geen formule. Kwaliteit maar zeker ook...Lees verder »