Profiel

Franchise is samenwerken, outsourcen en groeien
FranchiseLab is dé specialist voor franchisegevers die het maximale uit hun formule willen halen. Wij begeleiden franchise formules bij het opstarten of aanscherpen van hun organisatie. U moet zich daarbij volledig op uw klanten kunnen richten. U weet immers alles van uw klant, product en dienstverlening en wij voegen daar graag onze franchise knowhow aan toe. Zo werken we met het ideale team aan de franchiseformules van morgen!

Franchising is een samenwerkingsvorm van zelfstandig ondernemers waarbij de franchisenemer door de franchisegever zodanig ondersteund wordt dat hij zijn onderneming effectiever en efficiënter kan exploiteren dan zonder de formule. Zo ontstaat een organisatie die voor alle betrokken partijen winstgevend is. FranchiseLab zorgt er voor dat u hierin als franchisegever succesvol kunt zijn.

Onze franchise-ervaring stelt ons in staat om uw formule snel, excellent en tegen concurrerende kosten in de markt te zetten of uit te bouwen. FranchiseLab voegt waarde toe aan de samenwerking tussen franchisegever, franchisenemers en haar klanten.

Uw eigen franchise formule beginnen of verbeteren?
Bent u franchisegever of heeft u plannen om franchisegever te worden? Neem dan zeker contact op met een van onze franchisespecialisten. Wij zijn zeer benieuwd naar uw groeiambities en delen graag met u wat FranchiseLab daarin voor u kan betekenen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 524 07 949 of vul ons contactformulier in.

Franchise advies

FranchiseLab begeleidt u in iedere groeifase van uw franchise organisatie....Lees verder »

Franchise legal

Met Franchise Legal profiteert u als franchisegever van een werkwijze...Lees verder »

Franchise recruitment

Zonder franchisenemers heeft u geen formule. Kwaliteit maar zeker ook...Lees verder »